Cykeldag på Porsön

På söndag den 5 maj kan du få hjälp att reparera din cykel eller delta i en snabbkurs i cykelmek. Du kan också prova nya cyklar eller köpa en begagnad på cykelauktionen.

Våren är här och cykeln plockas fram för säsongen. Kanske blev den bara undanställd i höstas och nu när den tas fram är den i behov av lite omvårdnad. På cykeldagen den 5 maj på Porsön kan du få hjälp att se över din cykel. Du kan också delta i en snabbkurs i cykelmek så att du i framtiden själv kan fixa till den. Saknar du en cykel eller kanske vill förnya dig då kan du prova en ny cykel eller göra ett fynd på cykelauktionen.

Att ta fram cykeln på våren ger en härlig känsla av frihet.

Kom till vår cykeldag på Porsön

Inför avstängningen av Haparandavägen vill vi slå ett slag för cykeln. Därför anordnar vi en dag med cykeln i fokus på Porsön.

Plats: Porsö IP
Tid: 11.00 - 14.00

Cykelauktion

Klockan 12.00 kan du vara med på vår cykelauktion där vi auktionerar ut begagnade cyklar. Från klockan 11.00 kan du titta på och testa cyklar som du vill lägga ett bud på.

Testa ny cykel och lär dig cykelmek

Under dagen kan du få hjälp att repa din cykel, testa nya cyklar eller delta i en snabbkurs i cykelmek. Medverkar gör bland annat Cykelställetlänk till annan webbplats och Mickes Cykelverkstadlänk till annan webbplats

Vi bjuder på fika!

Information

Även projektledarna från Luleås större byggprojekt, Östra Länken och Risslan - Lilla Mjölkuddberget, medverkar under dagen och informerar om byggena som pågår, vad vi gör, vad det ska bli och vilka trafikstörningar det kommer att orsaka.


Mer info kommer på Luleå kommuns Facebooksidalänk till annan webbplats

Varmt välkommen!

Text: Anita Sundberg

Foto: Susanne Lindholm

25 april 2019

Logotyp